Cum poți participa la #Hack 2020?

Indigitous #Hack revine, între 9-11 octombrie 2020. Hack reprezintă o generație de tineri creștini pasionați de aducerea Evangheliei acolo unde este nevoie. Participanți din mai multe orașe din lume între 9-11 octombrie, își vor dărui cunoștințele și talentele lor online și offline.

Din cei 7 miliarde de oameni din lume, 5 miliarde nu-L cunosc personal pe Domnul. Evanghelizarea online ne permite să depășim granițele, constrângerile geografice, persecuția și izolarea. În timpul pandemiei COVID-19, oamenii din întreaga lume sunt mai deschiși ca niciodată la speranța lui Dumnezeu, dar pentru a ajunge la ei este nevoie de noi instrumente și strategii. Alătură-te și tu acestui grandios eveniment – Indigitous #HACK2020 pentru a crea soluții unice de care are nevoie societatea.

Anul acest Moldova nu va participa fizic la acest eveniment, însă te invităm cu mare drag să vă alăturați online acestui eveniment.

Ești binevenit să te alături la #HACK Berlin online.

Berlin este singurul oraș gazdă european pentru #Hack din acest an. Vei avea șansa să faci cunoștință cu tineri din Berlin și europa, vei întâlni creștini minunați care lucrează în domeniu și vei fi foarte încurajat să vezi ce lucruri mărețe se pot realiza într-un weekend!

Dacă dorești să afli mai multe informații despre #Hack2020, click aici.


Cum poți participa la #Hack 2020?