A.O. CSC Moldova beneficiază de programul Cross-Current, care este un curs derulat de IFES Europe & Eurasia, este un program bazat pe conferințe și mentorare, destinat să ajute ca absolvenții, să conecteze convingerile creștine cu viața profesională. De asemenea, urmărește creșterea unui caracter evlavios, astfel încât să puteți deveni ambasadori mai eficienți pentru Hristos la locul de muncă, profesie și societate.

Professional Groups atrag absolvenți de pe întregul continent al Europei care lucrează în același domeniu profesional, împreună învață din Biblie și din exemplul credincioșilor mai în vârstă din acelaș domeniu de activitate, abordează ce impact are credința asupra profesiei lor. Acesta este adesea singurul loc pentru mulți dintre membrii noștri să se întâlnească cu credincioși mai mari în profesia lor. În prezent, sunt grupuri care funcționează în știință, știința mediului, afaceri, drept și politică.

City Groups sunt formate din absolvenți de profesii diferite, dar au un context geografic unic. Pentru aceste grupuri, dezvoltăm un nou curriculum conceput în scopuri care să îi ajute să dezvolte caracterul creștin la locul de muncă deoarece încearcă să trăiască și să lucreze într-o manieră care să reflecte credința lor creștină și care este adesea contracultural.

Pentru detalii accesează: