Politica de confidențialitate CSC Moldova

1 ianuarie 2020

Ce sunt „datele personale”?

Considerăm date personale datele care vă identifică, precum numele sau adresa dvs. de e-mail. Orice informație care nu se încadrează în această definiție constituie „date fără caracter personal”. Dacă stocăm datele dvs. personale împreună cu date fără caracter personal, vom considera combinația acestora ca fiind date personale. Dacă ștergem toate datele personale dintr-o bază de date, ceea ce rămâne sunt date fără caracter personal.

Cum obținem informații despre dvs.?

Am putea obține informații despre dvs. atunci când:

Ce facem cu informațiile dvs. după ce intrăm în posesia lor?

Atunci când ne furnizați informații, le utilizăm în scopurile pentru care ne-ați acordat permisiunea dvs. În general, informațiile dvs. sunt folosite de noi pentru a vă putea oferi informații despre evenimentele, știrile, rapoartele noastre, etc.

Când partajăm informațiile dvs. cu alții?

Cum stocăm și protejăm datele dvs. personale?

Ne angajăm să protejăm datele dvs. personale de îndată ce suntem în posesia lor. Implementăm măsuri de securitate permanent. În ciuda eforturilor noastre, în cazul în care vom depista o breșă de securitate, vă vom informa, în așa fel încât să puteți iniția măsuri de protecție adecvate.

De asemenea, nu păstrăm datele dvs. personale mai mult decât este necesar. De îndată ce nu mai avem nevoie de ele, inițiem acțiuni de distrugere a acestora, cu excepția cazului în care legislația ne impune să le păstrăm o perioadă mai lungă de timp.

Ce se întâmplă în cazul în care modificăm prezenta politică de confidențialitate?

S-ar putea să fie nevoie să modificăm această politică și alte politici ale noastre. Actualizările vor fi publicate online. Dacă modificările sunt substanțiale, vom anunța actualizarea prin canalele noastre obișnuite pentru astfel de anunțuri, precum publicări pe site sau social networks. Continuarea utilizării de către dvs. a produsului (site-ului) sau oricărui alt serviciu după data intrării în vigoare a acestor modificări constituie acceptarea de către dvs. a acestor modificări. Pentru a vă ușura efortul de examinare, vom publica o dată de intrare în vigoare în partea superioară a paginii.

Contactează CSC Moldova

Dacă vrei să-ți corectezi informațiile sau ai întrebări despre politicile noastre de confidențialitate, te rugăm să ne contactezi prin:

CSC Moldova
str. Armenească 61/13,
Chișinău, Moldova, MD2012
csc.moldova@gmail.com