Inițiativa studenților este punctul central al muncii Asociației, așa că, în calitate de student, sunteți la locul potrivit cu noi – Ești în centrul atenției!

În aproape toate orașele universitare există un grup studențesc, trebuie doar să aruncați o privire la pagina lor, acolo veți găsi toate informațiile necesare despre programul respectiv. De obicei, grupurile se întâlnesc o dată pe săptămână pentru a gândi împreună despre întrebări esențiale ale vieții, pentru a-L cunoaște mai bine pe Dumnezeu și pur și simplu pentru a se bucura de comunitatea studențească. În afară de aceaste întâlnire, există întotdeauna evenimente la universități (cum ar fi prelegeri, grupe pe interes …) sau pur și simplu vă întâlniți pentru la o cafea sau mergeți la cinema împreună … Dacă încă nu există niciun grup la locul tău de studiu, atunci poate am putea începe un grup cu ajutorul tău, trebuie să iei legătura cu un staff CSC!

De altfel, există și câteva evenimente din întreaga Moldova. Tabăra de engleză, Tabăra de schi, Conferința Biblia și Viața are loc în fiecare an. Nu trebuie să pierdeți aceste oportunități!