Inițiativa studenților este punctul central al muncii noastre, așa că, în calitate de student, ești în locul potrivit, împreună cu noi - te afli în centrul atenției!

În aproape toate orașele universitare există un grup studențesc, trebuie doar să tragi o privire la pagina lor, acolo vei găsi toate informațiile necesare despre programul respectiv. De obicei, grupurile se întâlnesc o dată pe săptămână pentru a gândi împreună asupra întrebărilor esențiale ale vieții, pentru a-L cunoaște mai bine pe Dumnezeu și pur și simplu pentru a se bucura de comunitatea studențească.

În afară de aceaste întâlnire, există întotdeauna evenimente la universități (cum ar fi prelegeri, grupe pe interes, etc.) sau pur și simplu vă întâlniți pentru la o cafea sau mergeți la cinema împreună. Dacă încă nu există un grup CSC în universitatea ta, atunci poate am putea începe un grup cu ajutorul tău, trebuie să iei legătura cu cineva din echipa noastră!

De altfel, există și câteva evenimente ce au loc la nivel național, precum ar fi: tabăra de engleză, tabăra de schi, conferința Biblia și Viața, etc. care au loc în fiecare an. Nu trebuie să pierzi aceste oportunități!