Isus

Un nou început...

Atunci când suntem mântuiți, trebuie să ne supunem lui Dumnezeu și scopului Său pentru viețile noastre. Ne îndepărtăm de vechile noastre căi și ne întoarcem la Isus pentru a ne cere iertare de păcatele noastre și pentru a primi o viață nouă în El.

Romani 10:9 spune: „Deci dacă în mod sincer vei declara cu gura ta pe Isus ca Stăpân (al tău) și dacă tu crezi din inimă că Dumnezeu l-a înviat dintre cei morți, vei fi salvat!”

Mântuirea este darul gratuit al lui Dumnezeu pentru noi ca să devenim copiii Săi.

Este o acceptare irevocabilă în familia lui Dumnezeu și este o împuternicire de a trăi viața în întregime, cu scopul de a reflecta pe Dumnezeu pentru oamenii din jur.

Dacă nu ești sigur dacă ești înpăcat cu Dumnezeu sau dacă știi că ai nevoie de Isus în viața ta, poți decide să-L urmeze acum rugându-te o rugăciune de devotament față de Isus.

Dragă Isuse, mă rog acesteă rugăciune pentru că știu că am greșit trăind fără tine. Îmi pare rău și am încredere că mă ierți. Îți accept dragostea și harul pentru mine și cer să fi Domnul meu. Ajută-mă să cred în tine și să te iubesc în fiecare zi și ajută-mă să arăt lumii cine ești și cât de mare dragostea Ta este. În numele lui Isus. Amin.

Felicitări! Rugăciunea acestor cuvinte cu o inimă devotată lui Isus este începutul celei mai importante călătorii pe care o vei începe vreodată: după călătoria lui Isus.

Te rugăm să ne spui dacă tocmai te-ai rugat această rugăciune dând click pe butonul de mai jos.