Cum îți protejezi ochii în era digitală?

Această campanie are ca scop, informarea tinerilor studenţi despre pericolul la care se expun în timpul utilizării gadgeturilor şi care sunt soluţiile pentru prevenire acestor pericole.

MAI MULTE SFATURI UTILE

EXERCIȚII PENTRU OCHI

Exercițiile sunt recomandate în când simți următoarele simptome: oboseală la nivelul ochilor, vedere încețoșată, dureri de cap, sensibilitate crescută la lumina sau pur și simplu simți pleoapele extrem de grele.

CONSUMUL SUFICIENT DE APĂ

Probabil că ai mai auzit deja că apa îți oferă multe benificii, precum: energie, tonus muscular, întărește sistemul imunitar. La fel apa îți curăță ochii și le oferă strălucire.

SOLUȚIA DE CURĂȚARE

Dacă ai aceste simptome precum: ochi roşii, lăcrimoşi, vedere înceţoşată, etc. Toate aceste probleme oftalmologice au rezolvare. Însă e important să alegi metoda de tratament potrivită. Cel mai sigur este să vizitezi medicul.

UNDE TE POȚI ADRESA?

Îți recomandăm să te adresezi unui medic oftalmolog — medicul specializat în diagnosticul, tratamentul și prevenirea bolilor la ochi și a organelor de vedere.

Serviciu gratuit de programare la doctor online docdoc.md sau prin apel la 022 600 903

Cea mai bună adresare este cea la medicul de familie, care poate să te ajute cu o programare la doctorii specializați, pentru a trece un control mai vast.

Programare online la medicul tău de familie prin sia.amp.md.

Cum îți protejezi ochii în era digitală?

Un gând despre „Cum îți protejezi ochii în era digitală?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.